Login for faster access to the best deals. Click here if you don't have an account.

Felinna Inchloss Professional

3 bulan yang lalu Kecantikan & Kesihatan Shah Alam   87 views
Lokasi: Shah Alam
Harga: RM59

"Ni dulu saya pernah pakai, memang wangi.. dan berkesan sangat, suka sebab dah boleh kecikkan pinggang  dan size baju,dulu repeat berboyol-botol... memang cari lah lotion ni "-kak nab


"Saya pernah dengar ni dulu, katanya viral, sampai 1.5 juta botol terjual dalam 6 bulan je. tu yang sekarang ni botol baru saya nak cuba, tak sabar"-kak azizah

"Betul ke yang baru ni kesan dia lebih baik dari yang dulu? ada bau yang lagi wangi dan ada 3 bahan aktif untuk bantu kuruskan badan? ish nak belilah, bukan apa , yang dulu punya pun dah boleh turun 10kilo, yang baru ni lagilah boleh kan, tak sabarnya nak beli.."-Melly


ya tepat sekali , kini felinna inchloss dengan nama dan packaging baru, formula nya jugak diperbaharui. lebih hebat dan lebih wangi. 

jom ramai-ramai dapatkan sekarang untuk sama-sama kurus dan ramping . cepatttt jangan lambatt, nanti melepas!